ANTROPOSOFI
ASTROLOG
SOPHIANUM BUDAPEST
FOTO KARL PETTER WEFRING
Sophianum; antroposofisk senter i Budapest, Ungarn.
ANTROPOSOFI
RUDOLF STEINER
FRIHETENS FILOSOFI

Hvis du vil vite mer om antroposofiens intensjon, vil jeg anbefale deg å google på "Rudolf Steiner GA 26" - Anthroposofical Leading Thoughts.


 
Tanke, følelse, vilje; undring, medfølelse, samvittighet.

"All filosofi begynner med undring".

Aristoteles, Platon og Sokrates.
RUDOLF STEINER
En bok som tar for seg menneskets historiske utvikling gjennom filosofien.  En utfordring til den ytre historien som vår tids generelle undervisning er basert på.   
RUDOLF STEINER
ASTROLOGI
ANTROPOSOFI
For et dypere studium av hva Kristus representerer i vår tid.

Antroposofi

ANTROPOSOFI ER EN KUNNSKAPSVEI SOM GÅR FRA DET ÅNDELIGE I MENNESKET TIL DET ÅNDELIGE I UNIVERSET

Antroposofien (ved Rudolf Steiner) er et helhetlig livssyn som ikke står i motsetning til noen religion.  Antroposofiens endelige mål er å bringe naturvitenskapen, kunsten og religionen sammen til en harmonisk enhet; hvor kunsten er broen mellom naturvitenskapen og alle tidligere og nyere religioner.  Tanke, følelse, vilje - fortid, nåtid, fremtid; klarhet i tanken, skjønnhet i følelsen og godhet i viljen. 

Min erfaring og mitt arbeid med antroposofien omfatter en åndelig kosmologi; jorden og menneskets utvikling, mytologi, religion, Kristus og Golgata-mysteriets innvirkning på menneskehetens utvikling, menneskets motstandsmakter, filosofi, de fire elementer, alkymi, de fire temperamenter, menneskets tredeling i tanke, følelse og vilje, eurytmi, pedagogikk , biodynamisk jordbruk, elementarvesener, alternativ ernæring, alternativ medisin, arkitektur, fysikk, geometri, helse, pedagogikk, stjerneverdenen, de åndelige hierarkiers oppbygning og Goethes fargelære.

Se for info www.antroposofi.no og www.antroposofisk-legekunst.no.


Hvis du føler at noe av dette interesserer deg, vil jeg anbefale å begynne med "Vitenskapen om det skjulte" av Rudolf Steiner.  Jeg kan også anbefale "Maria Thuns såkalender" (som kommer ut årlig) og "Landbrukskurset" av Rudolf Steiner.


Antroposofi betyr visdom om mennesket; dvs. "Bevissthet om sin egen menneskelighet".  

Antropos (gresk) betyr menneske/den som ser opp mot det høye; sophia betyr visdom.  

 
 
ANTROPOSOFI
GOETHEANUM, DORNACH
ASTROLOGENKARI.NO
Goetheanum; antroposofisk hovedsenter i Dornach, Sveits.
ASTROLOGENKARI.NO
RUDOLF STEINER
Rudolf Steiner; 25/2-1861 - 30/3-1925.
AstrologenKari.no | 820 96 533