GO2Life, MAT OG HELSE
Vi har ikke bare arvet jorden fra våre forfedre; vi har også lånt den av våre barn.
 
Jonathan
ASTROLOGENKARI.NO
Karl Petter Wefring foto

Lys og luft er også næring for mennesket.  2/3 av cellenes grunnlag for regenerering kommer fra lys (1/3 fra mat).  Den ytterste delen av spekteret i sollys (mellomrødt og fjernrødt) aktiverer og regenererer på cellenivå.  LED-lys mangler den ytterste røde delen som ikke kan ses.  

LED-lys gir for mye kaldt, blått lys som er livshemmende. Diagrammet nedenfor (av sollys) viser ikke "halen" av mellomrødt og fjernrødt som avgir bare varme.

Sollys øverst, LED-lys nederst. 


 

Hemmeligheten til all visdom er en harmoni mellom vitenskap og natur.

 
INGEFÆROLJE - STIMULERER OG VARMER VED MASSASJE

200 gram frisk, økologisk ingefærrot
raspes og legges i en liten, ildfast bolle.

Økologisk olivenolje helles over til massen er dekket.

"Trekkes" i stekeovn i 2 timer på 60-65 grader.  
Sil av og ha på flaske.
 
Kinesisk  tempeltre - Ginkgo biloba.  Den aktiverer blodstrømmen (med surstoff) mot hodet, og har derfor (f.eks. som svak te) en gunstig virking mot svimmelhet.  
ASTROLOG

GO2Life
Surstoffberiket kildevann fra Snåsa; 10 ganger mer surstoff enn vanlig flaskevann eller vann fra springen.

For å gå til www.GO2Life.no, klikk på bildet under.  Du kan også finne informasjon om folks erfaringer på facebook under GO2Life water.
   
ASTROLOG
Vannkanne for rensing og for økt bovis (livskrefter) i vann.
WATER VORTEX
Virkningen av 5G er størst på organismer i vekst.  
EMF
ELEKTROMAGETISK FELT
HØYFREKVENT ELEKTRO-MAGNETISK STRÅLING
Vi utsettes for mer og mer stråling; de nye såkalte "smart-målerne" er på vei. Hvor "smarte" de er, gjenstår å se. For omfattende oversikt over tekniske data, gå til www.einarflydal.com. Se også www.stralevern.org.
ASTROLOGENKARI.NO
Hvis du virkelig er opptatt av hva helse innebærer, vil denne boken hjelpe deg mer enn du aner.  Det ubehag du måtte føle ved å få denne informasjonen, er noe du må ta med på kjøpet.  

Valget er ditt!


Uansett om du velger selv eller lar andre velge for deg, vil konsekvensene bli noe du og dine må leve med!  Våkn opp!


   
ASTROLOGENKARI.NO
Et grunnleggende prinsipp i kinesisk forskning og filosofi er:

"Hemmeligheten bak all visdom er en harmoni mellom vitenskap og natur."


Boken kan kjøpes på amazon.


 
Kan jeg få tak i økologiske ingredienser, er det mitt første valg.
ASTROLOGENKARI.NO
Vintersquash "Rondini" -
Foto AstrologenKari
Levende mat - min første vintersquash "Rondini" - 1. juli 2013.
ASTROLOGENKARI.NO
Bondeomelett fylt med dampet brennesle -
Foto AstrologenKari

BONDEOMELETT
Dampkok brennesle og sukkererter sammen.  Lag omelett av 2 egg, litt vann, litt salt og stek med svak varme og glasslokk.

Når omeletten er ferdig, legg dampet brennesle på halvparten og brett over.

ASTROLOGENKARI.NO
"Helse fra Guds apotek" av Maria Treben.
Lørdag 27/10-2012 -
Foto AstrologenKari
Lørdag 27/10-2012.
Søndag 28/10-2012 -
Foto AstrologenKari
Søndag 28/10-2012.
http://www.nyttnorge.com/hysj-om-skadene-contrails-og-chemtrails-påfører-oss.html
Nøtterøy, Færder kommune, den 28. august 2020.  Dette snakker ikke MDG om; hvorfor ikke?
http://www.nyttnorge.com/hysj-om-skadene-contrails-og-chemtrails-påfører-oss.html

 
ASTROLOGENKARI FOTO
Grå himmel - Dimming
Jeg venter på en klar himmel.  Venter jeg forgjeves?  Iår (2014) har jeg observert bare en dag med solgløtt her på Nøtterøy, og bak skyene kom fete "kondensstriper" (chemtrails?) tilsyne.  Det ser ut som om aktiviteten i skyene nå foregår mer eller mindre hele året.  5. februar 2014.

Sommeren 2014 var uten en "kondensstripe" med tilsvarende klart og varmt vær.  Idag den 4. november 2014 har høsten vart en stund med de vanlige "kondensstripene" mot slutten av uken, slik at lørdags- og søndagsværet er tilbake med (mye) regn - og ofte litt ekstra resten av uken også.
 
Energiforbruket i verden er stadig økende og behovet blir stadig større.

Tilstrekkelig nedbør er en forutsetning for norsk strømproduksjon. 99% av energiforbruket i Norge er strømbasert.  Etter det jeg har lest, blir det sprøytet fra fly for å få mer nedbør og for en bedre trådløs kommunikasjon.

 
Department of Energy & Climate Change installerer "Roll Out Smart Meters" hos britiske strømforbrukere.  I Norge skal de levere dette systemet til Hafslund Nett.  Forbrukere i Storbritannia har et legalt valg om de vil installere et "Smart Meter".
Med norske myndigheters godkjennelse har Hafslund Nett planlagt å installere ca. 550.000 Roll Out Meters til strømforbrukere i Norge (primært Oslo) innen 2017. 

Februar 2013:  Jeg leste nylig på nettet at året for ferdigstillelse av installasjonene er satt til 2019 (mens Skagerak Nett AS skriver 2016), og at alle nettleverandører er pålagt å installere de nye, digitale strømmålerne.

Jeg har i denne sammenheng ikke sett noen norsk informasjon om at strålingen fra et "Smart Meter" beregnes til ca. 100 ganger sterkere enn strålingen fra en mobiltelefon.  Det kan ikke stenges av når det er installert, og i en tettbebyggelse eller boligblokk bør nok naboens valg (om han/hun har et valg) tas med i regnestykket.  

Google på "Smart Meter" og se hva du finner ut.
Smart Meter - hvor smart er det egentlig?
Denne brosjyren mottok jeg fra Skagerak Nett AS den 22/2-2013, hvor det bl.a. står at "Myndighetene har pålagt alle nettselskaper å innføre avansert måle- og styringssystem, forkortet AMS innen 2016.  Det betyr at dagens strømmålere skal (min utheving) byttes ut med digitale målere som kommuniserer direkte med nettselskapet."

Etter formuleringen i teksten må dette oppfattes som et påbud, og jeg har derfor den 22/2-2013 skriftlig kontaktet Skagerak Nett AS og bedt om et klar svar på om dette er et tilbud eller et påbud for meg som privat bruker.

26/2-2013 får jeg svar fra Skagerak Nett AS:  "Det er et påbud fra myndighetene."  Med hvilken rett kan myndighetene pålegge hver enkelt bruker denne installasjonen?  (Under forutsetning av at den informasjon jeg har fått er riktig.  Jeg vet ikke om de mener seg selv eller meg.)

Men siste ord er visstnok ikke sagt i denne sammenheng.  Se denne lenken:  www.tu.no/energi/2013/02/18/smarte-strommalere-utsatt-til-2019. Det kan umiddelbart virke som om jeg kan føle meg trygg til 2019, men med litt nøyere lesning, betyr det at den endelige fristen for nettselskapene er 2019, men at de står fritt til å starte opp tidligere.  Vi må regne med at digitale vannmålere blir det neste - og etter erfaringer fra andre land er fuglene blitt borte.  Vil du ha dette?  Jeg vil ikke.   

Forbrukere i Storbritannia har et legalt valg om de vil installere et "Smart Meter".  HAR JEG ET LEGALT VALG I NORGE?  Ut fra ovenstående svar ser det ut som jeg ikke har det.  Men siste ord er ikke sagt - ennå.
"Den hemmelige kokken" - NOEN HAR JUKSET MED MATEN DIN av Mats-Eric Nilsson.  Boken gir informasjon om hva maten virkelig består av.  Meget nyttig informasjon for den som vil ha kvalitet fremfor kvantitet.
ASTROLOGENKARI.NO
AstrologenKari foto -
JONATHAN
Jonathan - 
Foto Karl Petter Wefring

Etter å ha vært med på å starte "Forbrukerkretsen for kvalitetsernæring" (fra 1967) - et kontaktledd mellom forbrukere og bønder som dyrker bio-dynamisk, var jeg rådgiver i Oslos første Helios-butikk om alternativt kosthold for barn og voksne, først og fremst basert på biodynamiske råvarer.


Den lille gutten på bildet er barnebarnet mitt, Jonathan.  Han har fått en god start med økologisk barnemat.  Unngå kokekar av aluminium og aluminiumsfolie.

 

Ingrid Persson viser i sin doktorgradavhandling ved Linköping Universitet at den røde teen rooibos og grønn te (ikke vanlig svart te) inneholder antioksidanter som gjør enzymet ACE mindre aktivt.  ACE virker inn når blodtrykket stiger.  For å få den gunstige effekten, må teen drikkes regelmessig over tid. En god start på dagen!

Aktuelle bøker: "Alt du ikke får vite om ADHD og Ritalin" (5. utgave - nyredigert 2010) og "Diagnoser, salg og medisiner - det helsevesenet ikke forteller deg" av Elsa Wendel Adalbéron (se www.wendel.no.)

Vår helse er knyttet til det livet vi lever og den maten vi spiser.  Her er det viktig å stille spørsmålet ved det du putter i deg; er det naturlig eller ikke?

 

 

John Virapen:  "Dødelige bivirkninger"
John Virapen har 35 års internasjonal erfaring innen den farmasøytiske industrien, spesielt som admin. direktør for Eli Lilly & Co. i Sverige.

"Side Effects: Death - Confessions of a Pharma-Insider" beskriver hvordan pengene styrer bransjen, hvorfor syke mennesker er "big business" og hvorfor friske mennesker ikke er lønnsomme.  

Etter min mening er boken velskrevet, ærlig og usentimental - absolutt lesverdig.  Den er oversatt til norsk under tittelen "Dødelige bivirkninger".
Mine barnebarn Karl Victor & Jonathan -
Foto Karl Petter Wefring

Våre valg idag legger grunnlaget for våre barns fremtid.

Jonathan - mitt barnebarn - 
Foto Karl Petter Wefring

Hva blir din verden?  Min mor sa alltid:  "Be ikke om en lett byrde, men om en sterk rygg."  Jeg vil si det samme til mine barnebarn.

AstrologenKari.no | 820 96 533